keskiviikko 28. tammikuuta 2009

Rätittää

Voi jehna, nämä otsikothan muuttuu päivä päivältä omaperäisemmiksi. Ihan hykerryttää oma nokkeluuteni. Niin että pitihän munkin sitten viimein...


Rättilöinen on neulottu Novitan Bambusta 3:n puikoilla. Kukkanen on kopsittu Neulojan käsikirjasta. Oikein ilahduttava pikku välityö, tässä kun on ollut näitä isompia puikoilla (ja on edelleen). Näitä lisää! Sitä paitsi että tätä oli kiva neuloa, on se myös osoittautunut ihan toimivaksi noin käytännössä. Meillä onkin aika extreme-olosuhteet, jännä nähdä millaiseksi käytössä menee.On sekin, onnistuu jaarittelemaan jostain tiskirätistä ummet ja lammet...Vihjailin muistaakseni joku aika sitten pikku visiitistäni Enklannissa. Tässä tulosta:

Big Softieta jakkuun mi-näl-le, Rowanin Wool Cottonia Basalt tankin verran, testikerät Noro cash irohaa, jokunen pallukka Silk cottonia, vyyhti Manosin Silk Blendiä (tulikohan kitsasteltua väärässä paikassa, mitähän ihmettä yhdestä vyyhdistä saa aikaiseksi?), pari vyyhtiä Debbie Blissin Donegal tweed chunkya (mitä lie ajatellut väriä valitessani...) ja vielä VK:n holiday-numero ja joku lastenvaatelehdykkä. On siinä sitä taas.


Nyt on menossa viimeinen rutistus ennen ensi viikon päiväeläjäksi ryhtymistä. Lauantaiaamuun tarttis silmäluomiaan repiä, sitten pääsee tästäkin (ainakin hetkeksi aikaa). Jee.


Suunnittelen uuden blogin kunniaksi arvontaa, ja kun jäi ne vanhankin 2-vuotisjuhlat viettämättä. Pysykäähän linjoilla!


Toiveikasta torstaita kaikille!


Posted by Picasa

6 kommenttia:

 1. Voi hiisi mitä ihania lankoja :)

  VastaaPoista
 2. Mä tilasin just samanväristä Big Softie'ta Annelilta :-) Ja sen lehden jossa on malleja vähän enemmän kuin uudessa Kässärissä. Tytöille jo säärystimet ja myssyt tehtynä ko. langasta, tulee nopsaa valmiiksi.

  VastaaPoista
 3. Tiskirätit ovat kyllä osoittautuneet itselleni tosi käyttökelpoisiksi kapineiksi, vaikka niihin alussa suhtauduinkin aika kielteisesti.

  Ihanan vihreää lankaa, nam :P

  VastaaPoista
 4. Moi!
  Pistätkö osoitetietosi sähköpostiini katri piste backman at gmail piste com
  niin voin lähettää sinulle paketin jonka voitit arvonnassa :)

  VastaaPoista
 5. your knitting is lovely! Your new yarn is beautiful! Keep up the great knitting!

  VastaaPoista
 6. love it!!!
  great post!!!!
  amazing!!!follow u =D
  xx

  VastaaPoista